Privacy- en cookieverklaring

De Groene Computershop Gouda B.V.
Nieuwehaven 185-197
2801CW te Gouda
Zuid-Holland

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met De Groene Computershop Gouda B.V., Nieuwehaven 185 , 2801CW Gouda, KVK 24426427

Versie: 19 mei 2018

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en in de winkel en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze website www.groenecomputershop.nl en in de winkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat De Groene Computershop Gouda B.V. in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. De Groene Computershop Gouda B.V. gebruikt uw persoonsgegevens voor:
  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • het op naam zetten van uw facturen of reparatiebonnen;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • Het maken van een back-up van uw oude naar uw nieuwe pc;

Omschrijving van de persoonsgegevens
Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:
  • NAW-gegevens;
  • bedrijfsgegevens;
  • geslacht;
  • e-mailadres;
  • (mobiel) telefoonnummer;
Bewaartermijnen
Wij bewaren uw persoonsgegevens totdat wij van u een afmelding ontvangen. De gegevens voor het maken van een back-up bewaren wij standaard maximaal 1 maand. Deze worden na 1 maand door ons verwijderd. Mocht u willen dat deze gegevens eerder worden verwijderd kunt u dit bij ons kenbaar maken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden
Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Gegevensbeveiliging
De Groene Computershop Gouda B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een TLS-verbinding.

Links naar andere websites van derden
Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten
Als u vragen heeft of wil weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@groenecomputershop.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0182582930 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

U heeft de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben van u;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • overdraagbaarheid van gegevens.
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens
De groene Computershop Gouda B.V.
Nieuwehaven 185
2801CW GOUDA
Kvk 24426427

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Wij maken gebruik van deze cookies om:

• de werking van haar website te verbeteren,
• de website te testen en te verbeteren door het monitoren van web bezoek,
• de effectiviteit van online marketingcampagnes te meten.

Wij gebruiken deze data alleen geaggregeerd en kunnen deze niet herleiden tot een individu.

Er kan onderscheid gemaakt worden tussen twee soorten cookies: functionele cookies, die nodig zijn voor een goede werking van onze website en de overige cookies.

Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door deze website, voor zover het niet gaat om functionele cookies (cookies die nodig zijn om de website te laten werken).

Cookie Naam Reden van plaatsing Extra info Toestemming vereist
Google Analytics _utma Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.
De cookie wordt aangemaakt als de javascript bibliotheek opstart en er geen bestaande _utma cookies aanwezig zijn. De cookie wordt iedere keer geüpdatet als er data wordt verzonden naar Google Analytics.
 
Vervalt na 2 dagen.  Nee
Google Analytics _utmb Wordt gebruikt om nieuwe sessies/bezoeken te bepalen. De cookie wordt aangemaakt als de javascript bibliotheek opstart en er geen bestaande _utmb cookies aanwezig zijn. De cookie wordt iedere keer geüpdatet als er data wordt verzonden naar Google Analytics. Vervalt na 30 minuten inactiviteit.  Nee
Google Analytics _utmc Deze cookie werkt samen met de _utmb cookie om te bepalen of de bezoeker in een nieuwe sessie/bezoek zit. Cookie wordt vernietigd na afsluiten browser.  Nee
Google Analytics _utmz Slaat het de bron van het verkeer of campagne op waarin wordt uitgelegd hoe de gebruiker uw site bereikt. De cookie wordt iedere keer geüpdatet als er data wordt verzonden naar Google Analytics. Vervalt na 6 maanden.  Nee
Google Analytics _utmv Wordt gebruikt om custom variabele data op bezoekersniveau op te slaan. Deze cookie wordt aangemaakt als een ontwikkelaar de _setCustomVar methode gebruikt met een custom variabele op bezoekersnivaeau. Deze cookie werd ook gebruikt voor de verouderde _setVar methode. De cookie wordt iedere keer geüpdatet als er data wordt verzonden naar Google Analytics. Vervalt na 2 jaar.  Nee
Google PREF Kan uw voorkeuren en andere informatie opslaan, in het bijzonder uw voorkeurstaal (zoals Nederlands), hoeveel zoekresultaten u per pagina wilt laten weergeven (zoals 10 of 20) en of u het SafeSearch-filter van Google wilt inschakelen.    Nee
Google khcookie Onthoudt gebruikersvoorkeuren en informatie van pagina's die Google maps gebruiken.    Nee
Google NID Onthoudt gebruikersvoorkeuren en informatie van pagina's die Google maps gebruiken.    Nee


Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Hieronder vindt u een lijst van functionele cookies die geplaatst worden door deze website.

Cookie Naam Reden van plaatsing Extra info Toestemming vereist
degroenecomputershop.nl PHPSESSID Identificatie van uw huidige sessie in PHP. Wordt verwijderd aan het einde van uw bezoek.  Nee

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Cookierecht.nl

Consumentenbond: Wat zijn cookies?

Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?

Consumentenbond: Cookies verwijderen

Consumentenbond: Cookies uitschakelen

 De Groene Computershop
 Solcon
Recensies van winkel De Groene Computershop op www.computerwinkels.nl
 De Groene Computershop

  • tweedehands en nieuwe computers met garantie.
  • 2e hands en nieuwe laptops met garantie
  • reparatie computers en laptops door eigen technische dienst
  • groot assortiment computer en laptop onderdelen
  • PC Hulp aan huis in regio Gouda
  • Overzetten gegevens van oude naar nieuwe computer of laptop
  • Deskundig, eerlijk en persoonlijk advies
  • Wij zijn sinds 2002 uw deskundige computer speciaalzaak

     De Groene Computershop
     De Groene Computershop
     De Groene Computershop
    Reparaties en thuisservice prijslijst 2017 Klik hier voor de actuele prijzen!

    Garantie
    Nu 1 jaar garantie op gebruikte en wel 2 jaar garantie op nieuwe computers
     
    Service bij u thuis of op de zaak
    Heeft u problemen met internet, (draadloos) netwerk of andere problemen? Bel voor een afspraak of meer informatie onze Technische Dienst: 0182- 582930